Musikläraren- föreningens tidning

Här samlar vi årligen intressanta artiklar som funnits med i vår tidning Musikläraren, som du får i din brevlåda fyra gånger varje år. Du får ta del av de recensioner av läromedel som  publicerats och vi hjälper dig att på ett lättare sätt hitta de länkar som finns med i tidningen.

Om du har förslag på vad nästa nummer av tidningen ska innehålla är du hjärtligt välkommen att tipsa vår redaktör!

Detta nummer tar fram flera olika delar med inriktning: politik. Föreningen skriver och kommenterar  vårens riksdagsbeslut om att inte införa estetiskt ämne på gymnasiet samt också vad de olika partierna har får tankar om musik.
I en insändare framförs tankar om föreningens utrustningslista för musiksalar.
Vi bjuder också på en sång till kommande Luciatåg skriven av föreningens ordförande Kristina Stenborg.

Läs tidningen i pdf-format

2018-09-22