Musikläraren- föreningens tidning

Här samlar vi årligen intressanta artiklar som funnits med i vår tidning Musikläraren. Du får ta del av de recensioner av läromedel som  publicerats och vi hjälper dig att på ett lättare sätt hitta de länkar som finns med i tidningen.

Om du har förslag på vad nästa nummer av tidningen ska innehålla är du hjärtligt välkommen att tipsa vår redaktör!

Årets första nummer av vår medlemstidning är här. Denna gång kommer den inte i din brevlåda utan finns enbart digitalt i pdf-format.

I detta nummer finns bla en längre intervju med föreningens ordförande Kristina Stenborg. Musikläraren Jenny Leonardz reflekterar över ämnets status och framtid. En rapport från symposiet "Brain and Culture" samt den norske hjärnforskaren Kjeld Fredens är intressant läsning som kan ge musiklärare viktiga tankar och argument.
Musikoteket presenteras och föreningen recenserar så väl musikalen "Jag tänker inte var rädd" som "Sommarchill".
Skolverkets undervisningsråd i musik, Camilla Götstam, svarar på frågor om hur det går med revideringen av kursplanen i musik.

För att läsa tidningen klicka här

Stöd vår verksamhet:

Snabbsök Musikläraren